• Συνεργασία με Turnstyle

  • Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να σας ανακοινώσουμε τη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας της Εταιρείας μας με την Τurnstyle Designs. 
    H Turnstyle Designs ιδρύθηκε το 1992 από τον Steve Roberts και σήμερα θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία εργοστάσια κατασκευής αποκλειστικών χειροποίητων πομόλων μεσόπορτων και επίπλων. 
    Έχει τιμηθεί με το Queen’s Award for Enterprise, την πιο ψηλή τιμητική διάκριση για επιχειρηματικές δραστηριότητες. 
    Η Turnstyle Designs ειδικεύεται στην αριστοτεχνική επεξεργασία δερμάτων, τα οποία εισάγονται από την Τοσκάνη της Ιταλίας, με αποτέλεσμα ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προιόν. Το κάθε κομμάτι κόβεται και ράβεται στο χέρι. 
    Το μέταλλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των πόμολων, είναι ανώτατης ποιότητας ορείχαλκος(μπρούντζος), επεξεργασμένος από εξειδικευμένο προσωπικό. 
    Σήμα κατατεθέν της Turnstyle Designs, είναι το αποκλειστικό μείγμα Amalfine, που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον ορείχαλκο, για παρασκευή μοναδικών σχημάτων. Το Amalfine είναι εξαιρετικά πολύπλευρο, εύκαμπτο και μακράς διαρκείας υλικό, όπου κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. 
    Τα προιόντα Turnstyle Designs είναι ιδανικά για ξεχωριστούς χώρους και αυτό μπορεί να διαπιστωθεί με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.turnstyledesigns.com. Η ιστοσελίδα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μπορεί, με το πάτημα ενός κουμπιού, να δει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, σε όλα τα finish, που μπορούν να γίνουν.